DiVa - Digital Value

SharePoint Cloud oplossingen
Wageningen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-05-2009
Opdrachten
3
Laatste opdracht
26-03-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DiVa helpt organisaties meer te bereiken door beter gebruik te maken van de mogelijkheden van web technologie. Wij noemen dat Digital Value en maken daarbij gebruik van het snelst groeiende platform van Microsoft: SharePoint.

DiVa is gevestigd in de centraal gelegen universiteitsstad Wageningen en al sinds 1995 actief met innovatieve webtechnologie. DiVa werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, en is naast projecten in de zorg en innovatienetwerken vooral actief in de wereld van (hoger) onderwijs en onderzoek. De kracht van DiVa zit in haar passie en focus op SharePoint als strategisch platform om resultaat te bereiken voor haar opdrachtgevers: Digital Value! De werkwijze van DiVa maakt dat zij flexibel en betrokken is, maar tegelijkertijd ook kwaliteit en continuïteit biedt.
DiVa hecht veel waarde aan voortdurende kennisontwikkeling van haar medewerkers en stimuleert opleiding en ontwikkeling door deelname aan gespecialiseerde (internationale) seminars en congressen en borging van de kennis door externe toetsing. Mede hierdoor kon DiVa als een van de eerste en weinige partners van Microsoft voldoen aan de nieuwe strenge eisen voor de Gold competentie Portals and Collaboration van het Microsoft Partner Network.
DiVa baseert zich bij haar implementaties op door Microsoft geadviseerde best practices en kan indien nodig ook een beroep doen op technische ondersteuning en advisering van specialisten van Microsoft.

Specialisatie en expertise

Microsoft
SharePoint
Office 365
Umbraco
Azure
.NET
C#

Overige informatie

In veel projecten is behoefte aan flexibele invulling door specialisten met kennis en ervaring op verschillende terreinen:

  • Business Requirements Analyse

  • Project Management

  • SharePoint consultancy

  • SharePoint beheer en infrastructuur implementatie

  • Grafisch design met Umbraco CMS


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten