DKTP informatie technologie

Detachering systeem en netwerk specialisten
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DKTP informatie technologie staat voor Detachering van Kennis Technologie en Personeel. Ons bedrijf is op 1 januari 1998 opgericht. Vanaf het begin heeft het zwaartepunt op netwerk & systeembeheer gelegen hoewel de specialismen inmiddels zijn uitgebreid.

Vanaf dag één is de kernactiviteit van DKTP het detacheren van ICT specialisten. Dit kunnen helpdeskmedewerkers zijn. Maar ook voor programmeurs, testers, ervaren netwerk engineers (projecten) kunt u bij ons terecht. Van de detacheringsdiensten wordt met name gebruik gemaakt door multinationals en het groot bedrijf.

Op 1 januari 2002 is binnen DKTP de afdeling Remote Control opgericht. Het doel van deze dienst is om uitgebreide kennis en ervaring met netwerk & systeembeheer aan het Midden en Klein Bedrijf te bieden. De afdeling Remote Control heeft tot taak de klant in brede zin te begeleiden in hun systeembeheer. Wij zeggen tegen onze klant dat de DKTP systeembeheerder beschouwd moet worden als hun eigen systeembeheerder. Het voordeel van de uitbesteding is echter dat systeembeheerder full-time beschikbaar is, maar alleen de gewerkte uren in rekening worden gebracht. De dienst Remote Control is met name geschikt voor organisatie van 1 tot 75 geautomatiseerde werkplekken die zelf geen systeembeheerder in dienst hebben.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten