Raymond van der Kaaij

Raymond van der Kaaij

media en design
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-03-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Lost in the] Magic Forest is een van de meest toonaangevende virtual branding agencies van de Benelux. Wij realiseren projecten voor opdrachtgevers in virtuele werelden, met name Second Life. Hiervoor bieden we diensten op het gebied van projectontwikkeling en -begeleiding, (3D)design, vormgeving, bouwen en scripting. Ook adviseert [Lost in the] Magic Forest op het gebied van marketing, PR, advertising en campagnes en ontwikkelen we samen met opdrachtgevers of reclamebureaus complete (crossmedia) campages rondom virtuele werelden.

[Lost in the] Magic Forest werkt met een Nederlands kernteam van ervaren professionals, aangevuld met internationale specialisten. Het team van heeft ruime ervaring in Second Life, kent de wegen, regels en weet wat wel en niet werkt. Daarnaast heeft [Lost in the] Magic Forest sterke partnerships met bedrijven in zowel Second Life als “Real Life, zoals een media productiebedrijf en partners gespecialiseerd in bv. educatie en games.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten