Doxa

W&S/ Detachering
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-04-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-04-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Doxa werving- selectie en detachering, is al sinds 2001 de betrokken, betrouwbare en eigenzinnige bemiddelaar tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Voor ons houdt dit in dat we op een persoonlijke wijze werken aan relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers, want alleen op die wijze zijn we in staat om de perfecte match te vinden. Via onze adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor het volledige traject, van het inventariseren van de behoeftes aan beide zijden tot en met de begeleiding na de bemiddeling, bouwen we aan een steeds groter en sterker netwerk.

Vanuit onze kantoren in Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht zijn we actief op zoek naar vacatures en kandidaten voor de markten:

  • Communicatie

  • Bouwkunde

  • Civiele Techniek

  • ICT

  • Financieel

Sport en sportiviteit zijn voor doxa onderdeel van onze kernwaarden. Niet alleen omdat er (ex)-topsporters bij ons werken en wij een jaarlijkse Challenge organiseren, maar ook omdat we een mens- en resultaatgerichte organisatie zijn die gelooft in het gezamenlijk, met veel energie en plezier behalen van onze doelstellingen. Voor onze kandidaten is deze doelstelling het vinden van die baan die bij hun leven past, voor opdrachtgevers is dat het vinden van de juiste kandidaat!

In onze samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers zullen we dan ook voortdurend zoeken naar de meerwaarde voor beide partijen.

Neem voor het antwoord op de vraag wat Doxa voor u kan betekenen contact op met een van onze adviseurs!
daisy@doxa.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten