DOXA

Bouwkunde
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-01-2008
Opdrachten
5
Laatste opdracht
23-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DOXA werving, selectie en detachering
DOXA werving, selectie & detachering is specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van bouwkunde, financieel, actuarieel, communicatie en sales & marketing.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied: zij hebben zelf in de vakgebieden gewerkt of hebben op een andere manier hierin ruime ervaring opgedaan. Mede hierdoor hebben wij uitstekende contacten in het bedrijfsleven en binnen de overheid. Omdat wij dit netwerk zorgvuldig onderhouden beschikken wij over een ruime hoeveelheid interessante vacatures bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers.

De bedrijfscultuur bij DOXA wordt bepaald door onze mensen. Onze interne medewerkers zijn goed opgeleide specialisten in hun vakgebied. Zij werken dagelijks aan het vinden van interessante vacatures voor onze kandidaten, hebben intensief contact over deze vacatures met zowel opdrachtgever als kandidaat en adviseren over mogelijke oplossingen. Hierbij wordt natuurlijk ook kritisch gekeken naar de bedrijfscultuur van de opdrachtgevers. Voor meer informatie over de cultuur binnen het betreffende bedrijf kun je dus altijd een van onze consultants raadplegen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten