Dozend docenten adviesbureau

Projecten / Opdrachten in het onderwijs
8042PB Zwolle (OV)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
15-02-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Diensten

Dozend is een gespecialiseerd advies- en detacheringsbureau voor organisaties werkzaam in het onderwijs. Onze dienstverlening is verdeeld in de volgende werkgebieden:

Detachering

Wij bieden u actief de mogelijkheid om uw team tijdelijk te versterken met kwalitatief goede talenten, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Detachering wordt steeds meer erkend als waardevol, voor zowel de werknemer als de organisatie.

Wij vinden het van groot belang dat onze kandidaten precies passen binnen uw organisatie. Daarvoor bieden wij u een gericht onderzoek aan. We zullen de school bezoeken en proberen de sfeer in kaart te brengen. Als wij een duidelijk beeld hebben van de structuren en werkwijze van uw onderwijsinstelling, kunnen wij u hiermee de best passende docent aanbieden .

Deta-Vast

We gaan samen op zoek om de beste professional voor uw organisatie te selecteren. Bij dit selecteren staan drie zaken centraal: Kennis & Kunde, Persoonlijke drive, Passend binnen het team.

Wanneer er een passende medewerker is gevonden, sluiten we een detacheringsovereenkomst af. De medewerker heeft hierbij vanaf het begin dezelfde arbeidsvoorwaarden als een werknemer die bij u in vaste dienst is. Voor u is deze constructie minder risicovol dan werving en selectie, omdat er slechts een uurtarief wordt betaald voor de periode dat ook daadwerkelijk arbeid is verricht.

Specialisatie en expertise

Specialisme
Het onderwijs valt of staat met de juiste, vakkundige docenten voor de klas. Dozend wil graag meewerken en adviseren in de zoektocht naar die mensen. De manier om dat voor elkaar te krijgen is de cultuur van een onderwijsinstelling te kennen en daar de juiste mensen bij te vinden. Aangezien wij affiniteit hebben met diverse signaturen binnen onderwijsland, kunnen wij u hierin voorzien.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten