Dozmo websites enzo

Internetapplicaties, websites & detachering
Schiphol-Rijk (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-01-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
08-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dozmo websites enzo is niet zo van het in hokjes denken, dus wat we precies zijn weten we ook niet eigenlijk. Wat we wel weten is dat we een hoop kunnen en willen en dat we niet het zoveelste jonge en dynamische internetbedrijfje zijn. We zijn meer van de no-nonsense mentaliteit en bouwen zo'n beetje iedere denkbare internet applicatie. Of dat nou voor de slager op de hoek is of voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, wij doen het gewoon en nemen iedereen even serieus.

Uiteraard houden we dan rekening met de huidige standaarden op het gebied van internet. We willen niet teveel schermen met welke standaarden wij dan bedoelen, misschien interesseert het u wel helemaal niet. Helaas ontkomen wij er niet aan, want we moeten natuurlijk wel een beetje wat te vertellen hebben. Denk dan maar vooral aan technieken en standaarden als ColdFusion, Flex, SQL, xHTML en CSS. Natuurlijk zijn wij niet vies van een beetje PHP5 en Zend en vergeet tot slot ook niet dat we heel veel weten van Nespresso koffiezetapparaten smerige postmixkoffie en uberhippe Macbooks en iPhones, we blijven nerds tenslotte..

Kortom, we gaan niet moeilijk doen, u vraagt, wij bouwen!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten