DPA GEOS

DPA GEOS

Ervaren Oracle, Siebel, SAP, Salesforce en Java professionals
Lindelaan 16
1405AK Bussum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-07-2008
Opdrachten
237
Laatste opdracht
26-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ervaren Oracle, Siebel, SAP, Salesforce en Java professionals
Om projecten volgens planning op te leveren en de business optimaal te ondersteunen, is het belangrijk om snel over de juiste IT-specialisten te kunnen beschikken. Als dit om Oracle-, SAP-, Siebel-, Salesforce- en Java-professionals gaat, loop je al snel aan tegen schaarste of een mismatch op de IT-arbeidsmarkt. Bij DPA vind je specialisten die direct toegevoegde waarde bieden door hun ervaring, kennis van het vakgebied en professionaliteit.

Ervaren IT-specialisten
DPA GEOS consultants hebben minstens zes jaar ervaring met Oracle, SAP, Siebel, Salesforce of Java. Ze zijn thuis in de nieuwste ontwikkelingen, werkwijzen en technologieën. Door opleidingen en certificeringen houden ze hun diepgaande technologiekennis actueel. Ze werken aan afwisselende opdrachten en zijn gewend om nieuwe uitdagingen voortvarend op te pakken.

Zelfstandig en verantwoordelijk
Voor DPA GEOS professionals is het heel gewoon om verantwoordelijkheid te nemen in grote, snel veranderende organisaties. Deze ervaren IT-specialisten zien vakmanschap en technologiekennis als belangrijke drijfveren. Het werken aan verschillende uitdagingen voor verschillende opdrachtgevers houdt hen scherp. Meestal geven ze zelf aan hoe DPA hen het beste kan ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Ze verstaan hun vak, kunnen snel schakelen en brengen actuele kennis en kunde in. Precies op het moment dat hier behoefte aan is.

Werken bij DPA GEOS?
Wie bij DPA GEOS werkt, heeft de zekerheid van een vaste baan én de afwisseling van verschillende opdrachten bij gerenommeerde organisaties. En dus ook van een vast dienstverband, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een op de persoonlijke omzet gebaseerde maandelijkse bonus. Voor alles blijf je de baas over je eigen loopbaan. DPA faciliteert je hierin met de gewenste opdrachten, relevante opleidingen en trainingen, en persoonlijke begeleiding. Een gezonde balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid die veel ervaren professionals uitstekend bevalt.

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op onze projecten op Freelance.nl!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten