DPA IT Infrastructure Solutions

DPA IT Infrastructure Solutions

Infrastructure solutions based on Microsoft, Cisco and VMware solutions
Gatwickstraat 11
1043GL Amsterdam (NH)
0205151555
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-01-2009
Opdrachten
1263
Laatste opdracht
19-08-2016
Beoordelingen
16
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De impact van IT groeit met de dag. Er is dan ook veel vraag naar professionals met specialistische IT-kennis en -expertise. Mensen die snel toegevoegde waarde kunnen bieden voor dagelijks werk of projecten. DPA is hét aanspreekpunt voor organisaties die snel wensen te schakelen en hiervoor de beste IT-specialisten in huis willen halen.

IT-specialisten met meerwaarde
De sleutel tot het succes van IT-ondersteuning en -projecten zit in het correct toepassen van kennis op specifieke vragen en uitdagingen. Hiervoor is het van groot belang dat een professional de taal van de business spreekt. En dat hij of zij over de juiste professionele skills beschikt om effectieve antwoorden te formuleren op IT-vraagstukken en -dilemma’s. Van DPA professionals kun je duidelijke communicatie verwachten, zowel technisch als functioneel. Ze verstaan hun vak, brengen actuele kennis en kunde in en nemen verantwoordelijkheid. Precies op het moment dat hier behoefte aan is.

Meerwaarde voor IT-specialisten
Of je nu in vaste dienst aan de slag wilt of voorkeur hebt voor de dynamiek van afwisselde opdrachten of projecten. Bij ons is het allemaal mogelijk. We leggen de lat hoog. Daartegenover staan behalve inhoudelijke uitdagingen ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, persoonlijke begeleiding en coaching, en een compleet palet aan ontwikkel- en groeimogelijkheden. Zo weten we de beste mensen aan ons te verbinden. Jouw groei staat centraal: je bepaalt zelf hoe je loopbaan zich ontwikkelt. Daarbij krijg je alle mogelijke ondersteuning om jouw ambities én die van je opdrachtgevers te realiseren.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3 4

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten