Bart Nieuwenweg

Webdevelopment
3861AJ Nijkerk (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-05-2014
Opdrachten
4
Laatste opdracht
10-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Hoi, wij zijn Draad en we doen mooie dingen op het web.

In 2013 begonnen we als enthousiaste jonge kerels van drie-, vier- en vijfentwintig met Draad: fullservice-internetmarketing-communicatiebureaustudioding. Maar wat en wie is Draad? Dat lichten we graag even toe voordat we beginnen met de inhoud. Maar eigenlijk is dat al een begin van de inhoud.

Wij zijn de netwerkgeneratie

Wij geloven in het web. Wij zijn niet alleen de netwerkgeneratie, iedere dag zijn we bezig met online projecten die iets toevoegen aan het web. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere organisatie op een eigen, unieke manier het internet kan benutten om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet. En daar helpen we graag bij, omdat we denken dat we weten hoe het internet in elkaar zit.

Dit doen we

We maken websites, webshops en webapplicaties. Omdat we vinden dat iedere website die we maken iets gruwelijks moet hebben wordt alles met de hand ontworpen. Daardoor hebben we optimale vrijheid om de website in te delen zoals we zelf willen, en lukt het om steeds weer iets nieuws neer te zetten. Aan de achterkant maken we gebruik van de community. Vrijwel alle websites en webshops maken we met WordPress als CMS. Daar hebben we een flinke lijst argumenten voor, die we je graag vertellen. Omdat we WordPress puur als CMS gebruiken, heeft dat geen enkele invloed op keuzes voor het ontwerp. En daardoor hebben we eigenlijk het beste van twee werelden. Naast de websites en webshops maken we webapplicaties op basis van PHP. We zijn handig met bijvoorbeeld Laravel en Angular, en kunnen daardoor in relatief korte tijd mooie applicaties bouwen. Als je daar meer over wilt weten moet je vooral eens op de koffie komen.

Zo werken wij

Wij doen niet aan abonnementen, servicecontracten of andere onzin die anderen bedacht hebben om geld te verdienen. Vergelijk het met het kopen van een auto. Je betaalt eenmalig voor de aanschaf, na een half jaar doe je een kleine beurt en na een jaar ga je voor de grote beurt. Je weet vooraf precies wat we gaan doen en wat het gaat kosten. Geen kleine lettertjes, geen onbegrijpelijke facturen. Wat dat betreft zijn we het eens met de Dalai Lama: “A lack of transparency results in distrust and a deep sense of insecurity.

Projecten

Met de kennis en expertise die we in huis hebben werken we een deel van de tijd voor klanten, maar ook een deel aan onze eigen projecten. Er gaat namelijk geen week voorbij zonder dat er iemand hier een briljant idee heeft. De uitdaging zit ‘m dan ook vooral in het verdelen van aandacht. Mocht het ooit zover komen dat Draad ook in het Engels uitgesproken wordt, dan weet je nu waar dat vandaan kan komen.

Team

Draad is een team. En binnen een team heeft iedereen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. We zijn hard en direct. We werken veel en drinken bier. We zijn perfectionistisch, maar hebben een hekel aan sloom gedoe en gezeur. We worden vaak (iets te) enthousiast en maken daarbij (soms teveel) lawaai. We zijn niet duur, maar ook niet goedkoop. We zijn eerlijk. Ontmoet het team van Draad.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten