Dragintra BVBA

Dragintra BVBA

Dienstverlening
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-05-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-12-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uw partner in een efficiënt aankoopbeleid

Als jonge, dynamische en innovatieve KMO, zijn wij goed geplaatst om u te ondersteunen in uw aankoopbeleid voor diensten. Wij staan u met raad en daad bij in het structureren en optimaliseren van uw aankoopprocessen waardoor u zich volledig kan toespitsen op de core-business van uw bedrijf. Ons doel is om in samenwerking met de klant en haar interne organisatie enerzijds substantiële besparingen te bekomen en anderzijds een efficiënt beleid op poten te zetten. Wij zijn volledig onafhankelijk van leveranciers waardoor u steeds kan rekenen op een neutrale input.
Meten is weten

Door de juiste elementen uit de contractsfeer te distilleren, komen de kosten inzichtelijk naar voor zodat de analyses to the point uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor kunnen wij een inkoperspositie innemen naast in plaats van tegenover een leverancier met als resultaat een win-winsituatie: competitieve condities voor de klant en loyaliteit naar de leverancier.
Management op gebruikersprofielen

Werknemers zijn geen onbeweeglijke objecten. Veelal worden er contracten afgesloten waar geen rekening gehouden wordt met wisselende activiteiten. De praktijk leert ons dat er er sprake is van renteloze voorfinanciering of supplementaire nafacturatie met onvoldoende transparantie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten