Denta engineering

Ingenieurs en projectbureau
Soest (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-10-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Denta Engineering is een ingenieurs- en projectbureau dat zich bezig houdt met algemene
machinebouw, kranenbouw en gevelonderhoudsinstallaties. Dit doen we zowel intern op onze
tekenkamer als op detacheringbasis bij diverse opdrachtgevers door heel Nederland. Wij doen ontwerp-, reken- en tekenwerk voor machinefabrieken en eindgebruikers van machines. Denta kan tevens de projectcoƶrdinatie en/of de levering van specials verzorgen. Intern werken wij met de CAD programma's SolidEdge, Solid Works, Inventor en natuurlijk AutoCAD. Het rekenwerk voeren wij uit door middel van een EEM programma.Ons werkveld strekt zich uit van licht intern transport en fijnmechanische projecten tot kranen en zware machinebouw. Door de diversiteit aan opdrachtgevers zijn onze medewerkers flexibel, ervaren en snel inzetbaar.

Denta staat voor direct en oplossingsgericht werken. Door mensen fulltime of parttime te detacheren of door werk letterlijk naar Denta over te hevelen. Open sfeer met vele doorgroei en studie mogelijkheden Een leuke uitdagende functie in een zeer gemotiveerd team!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten