Dubbel U B.V.

Dubbel U B.V.

Werving & Selectie, Freelance, Payroll, Salarisadministratie
Haarlem (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-05-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
13-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dubbel U - Personeelsdiensten

Dubbel U biedt diensten aan die uw onderneming veel tijd besparen, kosten reduceren en risico’s beperken. U kunt een zeer persoonlijke benadering verwachten waarmee wij een langdurige samenwerking beogen. Wij stemmen alles exact af op uw wensen binnen de huidige wet- en regelgeving. Dubbel U zorgt voor maatwerk en duidelijke communicatie.

Dubbel U – Freelance biedt u de vrijheid van een ondernemer en de zekerheid van een werknemer. U komt juridisch gezien bij ons in dienst. Hiermee zijn alle voorzieningen in onze CAO voor u van toepassing. U bent verzekerd voor de WW, de Ziektewet en de WIA. Ook een VAR is niet meer nodig. U voldoet aan alle regels en wetten en uw administratie wordt perfect verzorgd. U kunt uw opdrachtgevers zelfs garanties geven met betrekking tot premies en afdrachten. Met
Dubbel U – Freelance is zekerheid en vrijheid in balans.

Bij Dubbel U - Payroll worden wij juridisch gezien de werkgever, echter de feitelijke werkgever blijft u. Wij nemen veel verplichtingen en verantwoordelijkheden van u over. Wij bieden contracten waarmee de proeftijd niet de gebruikelijke maand, maar anderhalf jaar is. Ook ziekteverzuim is niet langer uw verantwoordelijkheid. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van risico’s verbonden aan het werkgeverschap, die aanzienlijk worden beperkt. Dubbel U – Payroll is ook een zeer efficiënte oplossing. Met Dubbel U – Payroll profiteert u immers van onze grote inkoopkracht en administratieve voorzieningen.

Met Dubbel U –Salarisadministratie blijft u zelf de werkgever, maar nemen wij de belangrijkste administratieve handelingen uit handen. Dubbel U is continu op de hoogte van alle actuele wet- en regelgevingen. Wij beschikken over de juiste middelen om uw volledige salarisadministratie te verzorgen. Salarisberekeningen, aangiftes bij de Belastingdienst,
verzuimregistratie en salarisstroken zijn onze zorg. Dubbel U – Salarisadministratie regelt alles perfect voor u tegen een zeer scherp tarief.

Een vacature kost u geld. Een personeelslid op de verkeerde plek kost u geld, tijd en energie. Met Dubbel U - Werving & Selectie vindt u de juiste kandidaten voor functies op MBO, HBO en academisch niveau. Ook met deze dienst stellen wij de kwaliteit voorop. Werving & Selectie sluit naadloos op Dubbel U – Payroll aan. De combinatie is efficiënt, flexibel en gebruiksvriendelijk. Uniek van deze aanpak is dat de kosten worden verlaagd naarmate de aangeleverde uren voor Payroll stijgen. Deze dienst kunnen wij uiteraard ook los aanbieden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten