triptic bv

triptic bv

concept, vormgeving en technische ontwikkeling online communicatie
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-04-2005
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

triptic is specialist in online communicatiemiddelen zoals internet, intranet, extranet en cd-roms. Samen met de opdrachtgever gaan we een uitdaging aan. Dankzij onze ervaring weten we welke technieken werken. Onze adviseurs, vormgevers en systeemontwikkelaars kunnen totaaltrajecten verzorgen.

triptic

Vanaf begin jaren '90 houden we ons bezig met interactieve online communicatiemiddelen, met een focus op internetprojecten en presentaties op DVD. Dankzij onze ervaring weten we welke technieken werken. Dankzij onze kennis zijn we meer dan een uitvoerend bureau. We zijn een partner, die samen met de opdrachtgever de juiste keuzes maakt om optimaal te communiceren met haar doelgroepen. Of dat nu via internet, intranet, extranet of cd-rom gaat.

Aanpassen

Onze kracht ligt in ons aanpassingsvermogen. Het inleven in de organisatie en in de vraag van de opdrachtgever. Onze oplossingen zijn maatwerk. Bijvoorbeeld met een content management systeem dat u in staat stelt om zelf de site te onderhouden. Om tot de juiste oplossing te komen zijn we een kritische partner. Die vragen stelt en haar mening geeft. Zo blijven we scherp en alert, denken we mee met de opdrachtgever en geven we advies.

Complete bediening

Wij verzorgen het totale traject: concept, ontwerp, uitvoering, onderhoud en advies. Onze projectervaring is groot en onze teams kunnen dan ook als geen ander ondersteunen bij het exploreren en realiseren van idee├źn en wensen. We hebben alle daarvoor benodigde disciplines in huis, zowel vormgevend als technisch. En natuurlijk adviseren wij ook over diensten als e-mail marketing en hosting.

Kortom: triptic is een multidisciplinaire aanbieder in online communicatiemiddelen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten