Engo Kco

Engo Kco

Owner/Eigenaar/ Directeur
1015CS Amsterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-05-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
10-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Engo Koc en ik ben directeur en eigenaar van Daytraden.nl. Voor dit bedrijf handel ik dagelijks op de beurs, meestal de Duitse DAX, en geef ik cursussen in het daytraden. Ik handel te allen tijde in Indexen omdat dit in mijn ogen de veiligste producten zijn.
Negen jaar ervaring als handelaar hebben me ertoe gebracht les te gaan geven. De crisisjaren hebben we overleefd, dat waren soms echt zware tijden. Ik heb veel mensen zwaar zien verliezen, maar als daghandelaar is het mogelijk om elke dag positief af te sluiten. De manier waarop ik te werk ga laat ik zien in de cursus.
Zelf ben ik na mijn VWO plus en een jaar studeren gestopt met school. De beurs trok te veel en nam te veel tijd in beslag. Naast het handelen op de beurs en de cursussen ben ik op veel meer vlakken zaken gaan doen. Onroerend goed bijvoorbeeld, maar gadgets zoals elektrische steps en virtual reality brillen hebben ook mijn interesse. Wanneer ik ergens handel in zie, laat ik het niet na.

Specialisatie en expertise

Ik handel met mijn eigen centjes en mijn resultaten zijn openbaar tegen betaling. Wordt ingehuurd door prive-klanten in verschillende landen .


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten