Dutch LED Projects

Commercieel Directeur
Hoorn (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-11-2013
Opdrachten
8
Laatste opdracht
11-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?

Dutch LED Projects is een innovatief en dynamisch Nederlands bedrijf gespecialiseerd in Retrofit indoor LED verlichting. Als toonaangevende importeur van hoogwaardige en duurzame LED oplossingen begrijpen wij de complexiteit van deze markt en denken wij graag mee naar dé oplossing voor uw situatie.

Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dutch LED Projects is dé leverancier voor uw kantoor verlichting, showroom verlichting, magazijn verlichting & werkplaats verlichting.

Door een directe levering rechtstreeks vanuit de fabriek naar de eindgebruiker zonder gebruik te maken van een tussenschakel als het Retailkanaal, bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en verstrekken wij garanties tot 5 jaar op onze producten. Onze producten zijn stuk voor stuk gecertificeerd van onder andere het Duitse TÜV certificaat, UL certificaat, CE en RoHS keurmerk en meer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten