Mark van der Zanden

Mark van der Zanden

Credit (risk) management software for financial institutions in developing
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-09-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij maken software voor banken en microfinancieringsinstellingen in ontwikkelingslanden. Je kunt hierbij denken aan de software die in Nederland wordt gebruikt om een hypotheek te verschaffen: Eerst worden persoonsgegegevens ingevoerd, vervolgens documenten toegevoegd, dan vindt er een risicoscoring en prijsofferte plaats, wordt de lening geautoriseerd en uiteindelijk uitgeboekt. Aan de achterkant vindt registratie van de betalingen plaats, en kan het management slice en dice de uitgegeven portefeuille doorkijken om strategische beslissingen te nemen, risico te beheren of te rapporteren naar de centrale bank. In Nederland al tientallen jaren een geaumatiseerd proces, in veel ontwikkelingslanden nog bij iedere verstrekte lening anders, en dat zijn wij langzaam aan het veranderen.

Wij verwachten de komende vijf jaar zo'n 100% groei per jaar te realiseren en zijn met een vast team volledig gefocust op de uitbouw van onze nu al superieure kredietapplicatie. Onze partners vragen ons regelmatig of wij hen ook kunnen helpen met losse projecten, die zouden wij de komende jaren graag gaan oppakken met een flexibele pool aan zzp-ers.
---
We develop credit management solutions for financial institutions in developing countries. Currently we are entirely focused on the development of our new banking front-office tool. Meanwhile our partners frequently ask us to help them with other assignments. In order to not disappoint them, we would like to team up with one or more freelance PHP developers that want to help us to facilitate our clients on a freelance basis.

Overige informatie

Wij werken flexibel. Als freelancer ben je van harte welkom op ons kantoor in Best (bij Eindhoven), maar vanuit huis of vanaf een andere locatie werken is over het algemeen geen probleem. Afhankelijk van de opdracht kan periodiek overleg met een opdrachtgever, onze econometristen of onze CIO gewenst zijn, dan wordt van de freelancers(s) verwacht dat zij er voor open staan naar Best te reizen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten