DVB MEDIA

DVB MEDIA

Internet consultancy en projectmanagement
3531 WR Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-06-2005
Opdrachten
9
Laatste opdracht
13-04-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DVB MEDIA werkt altijd volgens de volgende 3 basis principes

  1. “You never get a second chance to make a first impression. Kortom, de eerste indruk dient gelijk goed te zijn. Daarom worden al onze websites voorzien van een maatwerk website lay-out gebaseerd op uw huisstijl.

  1. Een website dient altijd actueel te zijn. Daarom worden al onze websites uitgevoerd met een geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk systeem om uw website op een eenvoudige manier zelf te onderhouden voor wat betreft pagina’s, foto’s etc. Een actuele website heeft daarbij ook weer een positief effect op uw vindbaarheid in zoekmachines.

  1. Een website die er goed uitziet en die uzelf makkelijk kunt onderhouden dient uiteraard ook erg goed vindbaar te zijn in zoekmachines en portals. Daarom worden alle door ons ontwikkelde websites op alle mogelijke punten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op die manier kunnen deze uw website op de juiste manier indexeren en kunnen bezoekers uw website ook daadwerkelijk vinden.

DVB MEDIA is een jong en ambitieus internet adviesbureau in de stad Utrecht dat sinds 2000 met veel passie voor het online medium actief is. Wij ondersteunen de bedrijfsprocessen en informatiestromen van onze klanten met behulp van effectieve internettechnieken.

Concreet resulteert dat in de ontwikkeling van bijv. websites, intranettoepassingen, online shops, portals en back-office koppelingen in communicatie tussen mensen en softwaresystemen.

Wij verzorgen het gehele traject van conceptontwikkeling, grafische vormgeving tot en met de technische realisatie. De combinatie van marketing/communicatie, design en bewezen technologieën zorgen voor een professionele aanpak en, nog belangrijker, tevreden klanten.

Tot onze klantenkring behoren voornamelijk MKB-bedrijven maar inmiddels ook grotere bedrijven zoals Directlease, Olympia Uitzendbureau, New Horizons, Speurders.nl en Kelkoo.

Specialisatie en expertise

internet
intranet
webdesign
website
zoekmachine
marketing
banners
advertising
online media
e-marketing
crm
consultancy
advies
sharepoint
asp
zoekmachine marketing
google
microsoft
.net
dotnet

Overige informatie

Intranet Portals

Voor Olympia Uitzendbureau hebben wij voor al haar Europese vestigingen (ongeveer 1.000 gebruikers) het nieuwe Intranet ontwikkeld op basis van Microsoft SharePoint 2007 (MOSS2007) inclusief diverse maatwerk componenten en management rapportages.

Internet Portals

www.winkeloverzicht.com
www.coupons.nl
www.nuldertig.nl
www.vrijetijd.nu
www.gezondheidsoverzicht.nl
www.kans.nl
www.gratisdingen.nl
www.rapido.nl

Shops

www.badkamerdiscount.com
www.lazazu.nl

MKB

www.3dletters.nl
www.modern-berging.nl
www.slootjeskraanbedrijf.nl
www.vandenijssel.com
www.brasserie1560.nl
www.vanbemmel.com

Kijk voor meer informatie en referenties op onze website www.dvbmedia.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten