E-Selective

E-Selective

Audit, Accountacy & Control
Den Haag (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
26-05-2015
Opdrachten
403
Laatste opdracht
04-10-2016
Beoordelingen
6
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

E-Selective biedt financieel advies en ondersteuning op interim-, project- en consultancy basis. Onze consultants opereren op hbo- en academisch niveau en zijn gespecialiseerd in de vakgebieden auditing, accounting en control. Vanuit ons kantoor in Den Haag zijn ongeveer 50 professionals werkzaam voor:

  • Big four accountancyorganisaties;

  • beursgenoteerde ondernemingen;

  • zorginstellingen en ziekenhuizen;

  • (rijks) overheidsinstellingen en ZBO’s.

Om een verdere groei mogelijk te maken is E-Selective op zoek naar financieel talent.

Wil je graag in het bedrijfsleven werken, maar biedt de accountancybranche jou ook nog volop mogelijkheden? Werken als Consultant bij E-Selective levert jou de combinatie! Doordat je wordt ingezet op afwisselende opdrachten binnen diverse financiële disciplines en branches, kun je jezelf breder ontwikkelen. Denk hierbij aan opdrachten binnen finance & control, audit en consulting. Weet je al welke richting je op wilt? Ook dan ben je bij E-Selective aan het goede adres. We stellen alles in het werk om jouw ambities als consultant waar te maken.

We besteden veel aandacht aan de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze Consultants. Zo is het onder andere mogelijk om je RA-titel te behalen en te behouden, diverse cursussen te volgen en deel te nemen aan intervisie. Onze Academy is een door het NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut waar alle interne opleidingen, trainingen en cursussen onder vallen. Dit houdt onder andere in dat we het behalen van PE-uren faciliteren


Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten