Mariska Kikkert van Eagle Interim

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-12-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

EAGLE Interim is een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van detachering en interim-management. Deze ervaring, die wij voornamelijk hebben opgedaan bij PricewaterhouseCoopers, komt tot uiting in onze aanpak en methodiek. De interim professionals en het management van EAGLE hebben een sterke affiniteit en ervaring met accountancy.

EAGLE Interim is gespecialiseerd in het bieden van tijdelijke oplossingen met een duurzaam resultaat. Wij combineren de benodigde kennis, vaardigheden, beproefde werkmethoden, actuele inzichten en goed opgeleide professionals met de juiste mentaliteit en enthousiasme.

Wij staan voor een adequate en persoonlijke begeleiding van onze klanten op het gehele financieel - administratieve traject. Kernbegrippen als: afspraak is afspraak, hands-on, kwaliteit, doorzetten, doen, duidelijk en no-nonsense staan bij ons hoog in het vaandel. Onze dienstverlening begint bij de intelligente handjes en loopt door tot en met het hogere management niveau.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten