Ease of Use

Ease of Use

Interaction Design
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-04-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ease of Use ontwerpt en optimaliseert gebruiksgemak van producten in de sectoren transport, medisch, telecom, entertainment en consumentenelektronica.

Perfecte techniek en prachtig design zijn maar voor een deel bepalend voor het succes. Gebruiksgemak is een veel meer bepalende factor. De consument laat uw product gewoon links liggen als het niet bijna moeiteloos te gebruiken is. Dat moet dus beter zijn dan dat van uw concurrent.

Vertaalslag
Ease of Use maakt de vertaalslag van (technisch) ontwerp naar gebruiksvriendelijke praktijk. Dat doen we met behulp van systeem gedragtestprocedures en gebruikstesten in een werkomgeving. Daarin stellen we de mens en zijn gedrag centraal. Uitgangspunt is het logisch en intuïtief werken met/van een product. Daarnaast bekijken we de positie van bedrijf. Hoe onderscheidt u zich van uw concurrenten? Hoe lost die concurrentie zijn problemen op, wat is zijn volgende stap?

Samenkomende visies
Als neutrale en objectieve buitenstaander werkt Ease of Use innig samen met alle betrokken afdelingen. Natuurlijk met een frisse blik. Wij fungeren als extra handen, maar ook als lijm tussen alle puzzelstukken. We laten verschillen visies samenkomen tot één.

Ease of Use realiseert zich dat het binnen uw bedrijf in aanraking komt met vertrouwelijke informatie. Daarom verbindt ze zich aan een absolute geheimhoudingsplicht. Het vertrouwen dat wij van u vragen zullen wij nooit beschamen.

Kostenbesparend
Ease of Use wordt het liefst in een vroeg stadium ingeschakeld. Al aan het begin van het traject kunnen we via een simulatieprogramma operationeel bekijken of een conceptvoorstel of bediening van het prototype goed werkt. Daarmee kunt u nodeloze grote investeringen voor blijven en dus kosten en tijd besparen. Van daaruit kan de ontwikkeling meteen door naar de volgende stap. Want Ease of Use levert geen ‘koud’ rapport aan maar gaat aan de slag met harde feiten. Onzekerheden voor productontwikkelaars vallen hierdoor weg en het nieuwe concept voor productplanning wordt stevig onderbouwd.

Ease of Use kan van dienst zijn voor

  • Productontwikkeling

  • Onderzoekinstituut

  • Marketingafdeling

  • Productplanning

  • Strategie Management

  • Toeleveranciers

  • Ontwerpstudio’s


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten