Alex Strooisma

Alex Strooisma

Vertaling
8913CL Leeuwarden (FR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-09-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
20-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Easy Translation is een vertaalbureau uit Leeuwarden. Met een vast team van vertalers staan wij klaar om voor u aan het werk te gaan.

Alle vertalers zijn native speakers van de taal waarin zij vertalen. Elke vertaling wordt voor levering nog door een tweede vertaler nagekeken op spel- en tikfouten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze vertalingen en daarmee uw teksten garanderen.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte !

Specialisatie en expertise

Engels
Nederlands
Duits
Frans
Italiaans
Spaans
Pools
Russisch
Portugees
Zweeds

Overige informatie

Referenties

Provincie Fryslan zegt

Op verzoek van de secretaris van het Regionaal Orgaan voor de verkeersveiligheid in Fryslan (ROF) heeft Easy Translation de speech van de voorzitter van het ROF voor een internationaal gezelschap in de Duitse taal vertaald. Kenners hebben laten weten onder de indruk te zijn van de kwaliteit van de vertaling welke tegen een zeer betaalbaar tarief.

Wiefferink B.V zegt

Wij spreken graag onze waardering uit over de flexibele manier waarmee Easy Translaton reeds vele vertalingen voor ons bedrijf heeft verzorgd. Vaak staat e.e.a onder tijdsdruk, maar in overleg met elkaar weet Easy Translation dit altijd goed op te pakken.

Andere klanten

Mokum Events Amsterdam
Singapore Airlines
Arriva
Agriprom B.V

en meer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten