EBPI

EBPI

Keteninformatisering
2496XD Den Haag (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-09-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

EBPI heeft een generieke service georiƫnteerde (SOA) infrastructuur ontwikkeld welke een solide basis vormt voor een geautomatiseerde, efficiƫnte en betrouwbare uitwisseling van gegevens tussen verschillende organisaties in ketens. Dankzij de grote flexibiliteit en schaalbaarheid van deze infrastructuur is het relatief eenvoudig om diensten en processen te ontwikkelen voor andere domeinen.

Specialisatie en expertise

Op basis van deze generieke infrastructuur wisselt EBPI binnen verschillende ketens jaarlijks miljoenen berichten uit. Klanten van EBPI bevinden zich binnen zowel de zakelijke dienstverlening als de (rijks-) overheid.

De aanpak van EBPI is gebaseerd op het gebruik van generieke delen zoals services, gegevensstandaarden en organisatorische structuren. Dit op een zodanige wijze dat een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening wordt gerealiseerd. EBPI is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

Overige informatie

Aanbod

Een uitdagende functie met leuke enthousiaste collega's binnen een innovatief bedrijf met veel mogelijkheden.

Ben jij of ken je iemand die openstaat voor een nieuwe uitdaging op onze vaste werklocatie in Den Haag? Mail je CV naar Barbara@ebpi.nl of kijk op onze website: www.ebpi.nl.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten