Ecoser-IT

Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-12-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ECOSER-IT is specialist in onderhoud en beheer van complexe IT-omgevingen, vooral in de bank- en verzekeringswereld. Onze inzet is gericht op het bouwen van duurzame relaties met onze klanten. We zorgen daarom dat het ICT-landschap van onze opdrachtgevers voor ons geen geheimen heeft. Onze experts kennen de klantomgeving, zijn snel ingewerkt en weten waarde toe te voegen door middel van hun jarenlange ervaring. We voelen ons betrokken bij de belangen van de klant en zijn daardoor een waardevolle detacheringpartner. Niet in de laatste plaats omdat de klant bij ons nog terecht kan voor zeer spaarzame IT-kennis op vaak specialistische terreinen.

ECOSER-IT levert al meer dan tien jaar zeer specifieke IT-kennis aan bedrijven, vooral waar het mainframe de centrale spil is in informatievoorziening. Vanuit vijf expert centers werken wij voortdurend aan verbreding en verdieping van onze dienstverlening. Daarmee bieden wij onze klanten de gewenste continuïteit bij het in stand houden van hun IT-omgeving.

Projectmanagement & consultancy
Procesinrichting& procesmanagement
Service Oriented Architecture
Testmanagement
Automated operations


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten