Aditude creative agency

creatief-strategisch advies, concept, creatie en copywriting
Gorinchem (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aditude creative agency is een bureau dat mensen en organisaties terzijde staat bij het creatief-strategisch positioneren en profileren van hun product, dienst of merk.

Daarbij denkt en werkt het bureau middelenvrij en beweegt het zich tussen directe, autonome relaties met opdrachtgevers en strategische samenwerkingsverbanden met een strenge selectie van partnerbureaus die de mentaliteit van Aditude delen.

Dat garandeert enerzijds de lenigheid en flexibiliteit die nodig is om snel te kunnen schakelen op projecten in dynamische markten. Tegelijk verhoogt het de kwaliteit van dienstverlening op lange termijn, doordat per opdracht of opdrachtgever dedicated klantenteams kunnen worden samengesteld die permanent of op afroep worden ingeschakeld, maar altijd exclusiviteit borgen.

Aditude creative agency werkt voor en met opdrachtgevers in de zakelijke markt en direct voor consumentenmerken en heeft ruime kennis en expertise met bewezen resultaat in regionale, nationale en internationale markten.

Specialisatie en expertise

copywriting
tekstschrijven
tekst
redactie
bedrijfsjournalist
communicatie
communicatieadvies
projectmanagement
trafficmanager
schrijfcoach
conceptontwikkeling
creatie
strategie
campagne
brochure
folder
website
contentmanagement
vertalen Engels-Nederlands
correctie
controle
interim advies
interim communicatiemanager
accountmanager
client services
new business
brand matching

Overige informatie

Ervaring met eigen opdrachtgevers als onder andere: Alara Lukagro, Aditech, BouwPeople, VX Company, I.D.E.A. Nederland, Merford, Riveer, Gemeente Gorinchem, RAAK! in Cultuur, ALMG, DFND, Den Breejen Groep,Urban Management, Euler Hermes, Barbara Uitvaartverzorging, Campolife, TEUN.
Ervaring als freelancer voor merken als onder andere: Atari, Bacardi, Canon, Dixons, Jack Daniel's, Konica Minolta, Knorr, Politie, KvK, UMC St. Radboud, Philips, ROC Nova College, ArboNed, Manpower, Unilever, Unox en meer, veel meer...

Aantoonbaar effect in: creatief-strategisch communicatieadvies, gericht op het positioneren en profileren van merken, conceptontwikkeling, copywriting (short en long), corporate identity development, DM, SP, communities en loyaltyprogramma's, magazines, jaarverslagen, websites, social media, brochures, advertentiecampagnes, tv- en radiocampagnes, events, activatiecampagnes en meer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten