DeltIQ Group BV

DeltIQ Group BV

Projectleiding/Management Business Intelligence/ICT
4 Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-11-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Informatie is de nieuwste productiefactor, naast natuur, arbeid en kapitaalgoederen. Ze is de verbindende en constante factor in een bedrijf en biedt strategisch concurrentievoordeel. Bedrijven kunnen hiermee hun performance verbeteren, verduurzamen en innoveren. Daarvoor is informatie nodig van hoge kwaliteit, informatie die op het juiste tijdstip cruciale vragen van de onderneming beantwoordt. Snelheid en transparantie zijn daarbij de sleutelwoorden.

De ervaren informatieprofessionals van DeltIQ Group ondersteunen organisaties zodat deze informatie kunnen inzetten als strategisch bedrijfsmiddel. Onze specialisten beschikken over een brede kennis en uitgebreide ervaring in het werkveld van business intelligence. Deze evidence based werkwijze in combinatie met een open blik voor innovatie, staan garant voor een gefundeerde aanpak.

Specialisatie en expertise

"business intelligence
projectleider
programma manager
"business analytics"
"interim manager"
informatiemanager
"data warehousing"
management

"competency center BI"
CCBI
BICC
"BI Competency Center"

Overige informatie

Egbert Dijkstra is de pionier in het implementeren van Business Intelligence in de bedrijfsvoering van organisaties. Als Director Business Analytics bij Ahold heeft hij het informatiemanagement naar een strategisch niveau getild. Hierdoor is optimale sturing op basis van het koopgedrag van klanten mogelijk.

Bij Albert Heijn was hij mede verantwoordelijk voor de introductie van de Bonuskaart. Binnen Ahold vervulde hij diverse functies, van manager Business Intelligence en MT-lid, tot Director Business Analytics. Hij stond aan de wieg van Pallas, het toonaangevende Business Intelligence programma, dat het bedrijf in staat stelde zijn differentiatiestrategie volledig data-gestuurd te implementeren. In 2008 ontving hij met Pallas de Business Intelligence Award. ‘De adoptie van Business Intelligence binnen Ahold is indrukwekkend’, zo schreef de jury. Hij stuurde met succes ruim 150 business intelligence projecten aan binnen Ahold.

Eigenschappen: sterk analytisch, ondernemend, resultaatgericht, organisatiesensitief, gevoel voor humor. Geeft als inspirerend manager volop ruimte aan zijn team om te excelleren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten