EduFactory

Educatie ontwikkeling
Hengelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-01-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

EduFactory is een jonge organisatie gestart in januari 2008. Het bedrijf is actief in het onderwijsveld en bedrijfsleven. Daarnaast is EduFactory zeer actief voor educatieve uitgeverijen. Het bedrijf heeft hiervoor een scala aan producten en diensten ontwikkeld. Deze zijn, afhankelijk van de eisen en wensen, op maat af te stemmen.

De oprichter van EduFactory is Peter Groothengel. Na het verlaten van de MTS Werktuigbouwkunde heeft hij de lerarenopleiding aan de PTH in Zwolle gevolgd. Na het succesvol afronden van zijn opleiding 2e graads werktuigbouwkunde, is hij 2 jaar werkzaam geweest bij de SLO in Enschede. Peter was actief binnen de afdelingen van het voorgezet onderwijs. Voor het VMBO en MBO was hij voornamelijk actief binnen de sector Techniek. Hij heeft gewerkt aan de onderwijsvernieuwingen Techniek Breed en Polytechniek.
Naast de werkzaamheden voor de SLO was hij eveneens één dag in de week werkzaam als docent metaaltechniek voor de BB en KB klassen.

Midden 2008 zijn EduFactory en Leerstofnet een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking houdt in dat Leerstofnet de content kan bieden en EduFactory zorg draagt voor het kader waarin deze content zich bevindt. Concreet betekent dit dat EduFactory voor de school het complete plaatje kan organiseren en structuren wat betreft de aangeboden leerstof. De school heeft dan een totaalpakket in handen waarmee het direct aan de slag kan.

Op de site www.edufactory.nl kunt u alle noodzakelijke informatie vinden over het bedrijf en de producten en diensten die EduFactory aanbiedt.

Specialisatie en expertise

vmbo
mbo
educatie
techniek
opleidingen
leermiddelen
onderwijs

Overige informatie

Op dit moment heeft EduFactory contracten afgesloten bij enkele grote educatieve uitgeverijen. De werkzaamheden varieren van het schrijven van nieuwe lesmethoden, tot de projectbegeleiding van auteursgroepen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten