Stichting Edutainment Nederland

Kunst- en Cultuureducatie
Voorburg (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-08-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
03-08-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Stichting Edutainment Nederland is een dynamisch bureau dat educatie en entertainment aan elkaar verbindt. Kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar laten wij op een interactieve manier kennis maken met onderwerpen als woord & beeld, wetenschap, multimedia, theater & muziek en techniek. Tevens ontwikkelen wij voorlichting workshops over maatschappelijke thema's als: loverboys, pesten, drugs en geweld.

Onze educatieve en creatieve lespakketten worden altijd begeleid door een van onze docenten. De bijgeleverde leskisten bevatten alle benodigde materialen en aanvullend lesmateriaal.

Edutainment lespakketten zijn zo samengesteld dat eigen initiatief van kinderen wordt gestimuleerd. Door zelfstandig opdrachten uit te voeren raken ze spelenderwijs meer betrokken bij het project. Het ondernemende gedrag van de kinderen wordt gestimuleerd en gemotiveerd door de docent. Tegelijkertijd houdt deze docent ook in de gaten dat de groep blijft handelen in lijn met algemeen aanvaarde sociale en ethische normen en waarden. Met onze innoverende lespakketten stimuleren we de talentontwikkeling en komen de vele competenties van kinderen en jongeren naar voren.

Competenties en talenten en de signalering en ontwikkeling hiervan vinden wij erg belangrijk. Dit ziet u terug in onze manier van lesgeven, maar ook in onze docenten. SEN heeft een netwerk van de meest competente, talentvolle docenten tot haar beschikking en wij zijn deze groep steeds meer aan het uitbreiden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten