Vertaalbureau Thusana Talen

Vertalingen Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Nijmegen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-11-2005
Opdrachten
9
Laatste opdracht
04-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Professioneel vertaalpartner voor uw bedrijf!

Thusana Talen is een vertaalbureau dat zich kenmerkt door een hoge kwaliteit, heldere communicatie en een persoonlijke benadering. U heeft als klant altijd contact met een vaste contactpersoon. Thusana Talen werkt uitsluitend samen met topvertalers die jarenlang vertaalervaring hebben en die native speaker zijn van de doeltaal. Zo garanderen wij de beste kwaliteit.

Vertaalbureau Thusana Talen is u van dienst met de meest uiteenlopende vertalingen in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans. Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft in één van de genoemde talen, dan bent u bij vertaalbureau Thusana Talen aan het juiste vertaaladres.

Specialisatie en expertise

Eefke de Groot, vertaler Nijmegen, vertaler Engels, vertaler Duits, beedigde vertaling, translations, beedigd, vertaler, Nederlands, Engels, Duits, taal, vertaalbureau Nijmegen, vertaalbureau, vertaling, vertaler, beediging, juridisch, verslavingszorg, communicatie, tekstschrijver,
website, folder, wetenschappelijke teksten, scripties,
artikelen, handboeken, vertaler Engels Duits Nederlands
Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Duits, Thusana Talen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten