Corion Services B.V.

Corion Services B.V.

Verander- en Implementatietrajecten
3632AX Loenen aan de Vecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-06-2010
Opdrachten
66
Laatste opdracht
27-05-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Leiderschap in raad en daad

Onze missie
Wij zijn Corion. En onszelf, als manager, leider of raadgever. Wij staan klanten met raad en daad terzijde bij vraagstukken rondom mensen, bedrijfsprocessen en ICT. Dat doen we op onze eigen unieke wijze: eenvoudig, ondernemend en liefdevol.

Onze visie
Organisaties hebben vaak te maken met complexe vraagstukken. Ze moeten ‘meer doen met minder’ in een omgeving waar dienstverlening, bedrijfsvoering en ICT nauw verweven zijn. Het is een omgeving waarin de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Dit raakt de medewerkers en vraagt om leiderschap en organisatieontwikkeling. Wij zien dat onze klanten behoefte hebben aan een partner die met ze meedenkt om deze vraagstukken op te lossen.

Bij Corion weten we hoe we een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Onze klanten hebben behoefte aan overzicht, eenvoud, leiderschap en management. Kortom: wat komt er op hen af en welke besluiten moeten ze nemen. Samen met onze klanten maken we de complexiteit inzichtelijk en brengen het probleem terug tot de kern. Van daaruit maken we samen heldere keuzes en brengen die tot uitvoer.

Het is onze overtuiging dat succesvolle organisatieontwikkelingen aansluiten bij wat er al is en bij wat goed werkt. Daarom benutten we de kwaliteit en het potentieel van de aanwezige medewerkers. We veranderen in kleine stappen en passen beproefde theorieën en methodes toe. Maar we hanteren geen standaardaanpak omdat die geen recht doet aan klantspecifieke problemen. Dit inzicht vormt de oorsprong van Corion en legt de basis voor onze visie:

Organisaties zijn succesvol in hun dienstverlening en bedrijfsvoering als ze vraagstukken rondom mensen, bedrijfsprocessen en ICT praktisch en eenvoudig harmoniseren.

Specialisatie en expertise

Interim management
LEAN
PRINCE2
Projectmanagement
Verandermanagement


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten