Ehio Media

Ehio Media

online marketing
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-09-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
09-09-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Media en marketing of wat ook wel 'content marketing' wordt genoemd is een belangrijke expertise van Ehio media. Langdurig succes op internet is niet te realiseren met reclameteksten. Ons uitgangspunt is: redactionele ingang, commerciƫle uitgang. Dat gaat verder dan schrijven voor het web.

Redactionele content is de basis voor het aantrekken van bezoekers, een grondstof. Door deze op de juiste manier te bewerken ontstaat informatie voor gebruikers die moet leiden tot een relatie. Deze relatie kan benut worden om een commercieel doel te realiseren.

Ehio Media heeft zich vergaand gespecialiseerd in het bewerken van content voor zoekmachines. Het is namelijk van groot belang dat deze begrijpt waar elke individuele pagina over gaat. Op die manier kan een grote groep bezoekers worden aangesproken op zeer specifieke onderwerpen. Een site optimaliseren voor zoekmachines betekent vooral dat deze voor menselijke bezoekers beter wordt. Ons streven is dus niet om Google te misleiden, maar om ervoor te zorgen dat de informatie een logische structuur en inhoud heeft. Voor catalogi heeft dit als resultaat dat meer verkopen plaatsvinden over een veel breder deel van het aanbod.

Afstemmen op zoekmachines zorgt er niet alleen voor dat de kwaliteit toeneemt. Kwantitatief kun je ook op resultaten rekenen. Onze projecten verbeteren regelmatig tot 400% beter na onze inzet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten