EhtSales Ltd.

EhtSales Ltd.

Promotie maken, doorsturen en genereren voor derden
Roosendaal (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-07-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

EhtSales Ltd. is al jaren een toonaangevende organisatie op het gebied van het aanbieden van Products & Services via Internet. Promotie maken, doorverwijzen en genereren voor derden is onze core business. Tot onze klantenkring behoren zowel profit- als non-profit instellingen, veelal met een nationaal karakter.

Aanpak

Onze aanpak kenmerkt zich door

  • een nuchtere, oplossingsgerichte en praktische werkwijze

  • een professionele, alerte werkhouding

  • een pro-actieve, flexibele en creatieve instelling

Dit komt tot uiting in onze persoonlijke benadering.

Transparant
Werken met EhtSales Ltd. staat voor duidelijkheid. Afspraken en begrotingen worden van te voren duidelijk vastgelegd en nagekomen. Ook onze rapportages zijn overzichtelijk en duidelijk. Zo komt u niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
Dat is onze missie. Niet alleen de producten die we verkopen voldoen aan deze zware eisen, ook de diensten die EhtSales Ltd. aanbied voldoen hier ruimschoots aan. Uit onze statistieken kunnen wij zien dat onze klanten ons zeer trouw blijven. Zij hebben begrepen dat het aanbod van EhtSales Ltd hun wensen en behoeften zonder twijfel vervuld.

Missie & Visie
Zoals elk zichzelf respecterende organisatie heeft EhtSales Ltd. een missie en visie geformuleerd. In het kort komen die hierop neer:

Missie
EhtSales stelt zich met klantspecifieke dienstverlening medeverantwoordelijk voor het totaal resultaat van de eingebruiker.

Visie
Onze klanten behalen het beste reslutaat met EhtSales Ltd. als langetermijnpartner.

Kernwaarden

klantgericht denken en handelen
één herkenbaar bedrijf (uniformiteit en helderheid in beleid en uitvoering)
openheid, transparantie en integriteit
plezier en trots
niet de inspanning, maar het resultaat wordt beloond
vraag hulp, geef hulp!
Met onze dochtermaatschappijen zijn wij zeer actief op de nederlandse markt.

Met MedicWorld spelen wij in op de behoefte van de moderne consument op het informeren over verschillende soorten medicijnen. Tevens kunnen deze besteld worden via onze partner.

Resellerworld informeert over het opzetten van websites. Via een idee naar webdesign, CMS en hosting.

Style-Accent is de website voor verkoopstyling. Met een landelijk dekkend netwerk van woonspecialisten bedienen we de verkoper van huizen ondersteuning.

FinancialWorld biedt informatie over ale financiele zaken. Van hypotheek tot levensverzekering en van pensioen tot reisverzekering. (Deze site komt live in juli 2007)

SMSJij? wordt een site waar consumenten in de leeftijd tot 25 jaar SMS credits kunnen sparen zodoende gratis via deze site te kunnen SMSen.

Met JetCaps en SearcWorld bieden we de internetter een betrouwbaar overaicht van de beste sites in Nederland en Belgie aan.

UnlockitOnline is gericht op de ringtoneliefhebber. Alleen de beste ringtones zijn daar verkrijgbaar.

Graag tot ziens op een van onze sites.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten