ELFi

Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-05-2010
Opdrachten
7
Laatste opdracht
11-08-2011
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het eerste interculturele letselschadebureau van Nederland

Als u door toedoen van een ander letselschade ondervindt, wilt u verhaal halen. Een vergoeding voor kosten, pijn, ongemak, gederfde inkomsten.

Elfi is een multiculturele, jonge en dynamische organisatie met deskundigen die al veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van slachtofferhulp bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en geweldsmisdrijven. Wij zijn door ons diverse team gespecialiseerd in de taal en cultuur van niet-westerse culturen binnen Nederland. Wij zetten alles op alles voor een eerlijke vergoeding voor het slachtoffer.

Het unieke aan Elfi is dat er zonder enige tussenkomst van een tolk, buurman of kind goed gecommuniceerd kan worden met de cliënten binnen een gepaste culturele setting. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat een juiste match van het referentiekader van het slachtoffer resulteert in een effectievere claimafhandeling en in een op maat gerichte zorg.

Elfi letselschade werkt met een team die naast Nederlands vaak ook een of meerdere andere niet westerse talen beheersen. Dit zijn vaak talen zoals Russisch, Bulgaars, Turks, Arabisch en natuurlijk ook Engels. Door het spreken van de taal en het begrijpen van de cultuur van de cliënten wordt er sneller een vertrouwensband gecreëerd. Al deze genoemde kenmerken maken de onderneming heel toegankelijk voor allochtone kandidaten in Nederland.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten