DetaCenter

Systeem / Netwerkbeheer en Softwareontwikkeling
Voorburg (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-03-2009
Opdrachten
37
Laatste opdracht
29-08-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Detacenter richt zich met name op het detacheren van netwerkbeheerders en security specialisten, maar ook architecten, technisch projectleiders en systeembeheerders. De professionals zijn bij ons in vaste dienst of het zijn ZZP'ers, die al geruime periode gelieerd zijn aan Ormer. De expertise gebieden waarin Ormer Network & Security actief is zijn:

Netwerk Infrastructuur Specialisten ( Cisco, Juniper, BGP, SNMP, VOIP etc)
Security specialisten ( SOX, Firewall, IDS, IPS, Datacommunicatie beveiliging etc)
Unix specialisten ( AIX, Sun Solaris, HP-UX etc)
Linux specialisten ( RedHat, Suse, Debian)

Dit is een beknopte opsomming van de expertise. De professionals die wij detacheren zijn allemaal HBO geschoold, hebben een brede kennis en zijn gecertificeerde specialisten. Zij zijn uitermate kundig en hebben een hoogstaand niveau en kennis.

Naast het detacheren van professionals doen wij ook Werving & Selectie. Wij werken op basis van “no-cure, no-pay en non exclusiviteit. Enkel bij een succesvolle selectieprocedure wordt er een wervingsfee in rekening gebracht.

Door jarenlange ervaring durven wij te stellen dat met onze achtergrond wij zeer snel in staat zijn om de core business bijj de client te doorgronden. Dit is één van de pijlers van ons succes. Klanten huren niet zómaar in. Aan elke vraag van een klant ligt een bepaalde oorzaak ten grondslag. In elk traject is het boven water krijgen van deze oorzaak het eerste belang, om de juiste oplossing voor uw individuele situatie te kunnen bieden. De juiste man op de juiste plaats.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten