Eljo de Galan

Eljo de Galan

Verfrissende procesmanager communicatie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-03-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een procesmanager, projectmanager communicatie. Voor bv stakeholder communicatie. Ik heb ruime ervaring met online en offline communicatie in complexe situaties, bij overheid en bedrijfsleven. Ik creëer ook graag iets, bv websites. Van huis uit ben ik Neerlandica, dus laat mij ook maar schrijven.

Ik ben geïnteresseerd in een rol waar ik mensen kan inspireren, coachen en verbinden, zowel online als offline. Inhoud en relevantie zijn voor mij leidend.

Vooral ‘duurzaam’ is een thema waar ik me graag voor wil inzetten, omdat ik denk dat we niet meer zonder kunnen. De positieve manier waarop b.v. bouwer Heijmans met kunstenaar Daan Roosegaarde het thema agendeert en concretiseert, is voor mij een lichtend voorbeeld.

Ik zou graag de ambtities en werkwijze van alle betrokkenen bij elkaar brengen, zodat er ook daadwerkelijk iets kan gebeuren.

Specialisatie en expertise

Ik werk graag samen in een groter geheel. Ik baseer mijn handelen op een scherpe analyse van de (sociale) situatie. Ik zoek naar de gezamenlijkheid en niet naar het conflict. Middelen en communicatiemomenten moeten passen bij een situatie en sociale context. Maar ik kan ook mensen meekrijgen een stapje buiten de gebaande paden te treden of om samen op te trekken. Ik ben een fan van online. Social media, de wandelgangen, vergaderingen, bijeenkomsten, project- en politieke doelen gebruik ik om issues te signaleren, discussies en acties aan te jagen en begeleiden.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten