The Cloud Company

The Cloud Company

Online social platform voor de interne organisatie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-11-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
20-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The Cloud Company is een bedrijf dat een specifiek digitaal social platform heeft gebouwd voor de interne organisatie. Wij zetten het inmiddels in voor organisaties variërend van gemeenten, woningbouwcorporaties, opleidingen, jeugdzorgorganisaties en innovatienetwerken. Kern van het digitale platform is dat men door de tijd heen dedicated in - gesloten - groepen samenwerkt. Dat kunnen meerdere (deel)groepen zijn maar ook één overkoepelende groep. Uiteraard komen beide gezamenlijk ook regelmatig voor.

Het platform is gebaseerd op samenwerken, co-creëren (ideeëngeneratie), kennisdelen, innoveren en publiceren. Het Nederlandstalige platform is gebaseerd op een beperkt aantal functionaliteiten die afhankelijk van de aard van de groep en het doel van het samenwerken 'aan' of 'uit' kunnen worden gezet. Dit heeft tot gevolg dat de navigatie door de gebruiker als vanzelfsprekend wordt ervaren en er geen ingewikkelde software wordt ingezet waar het merendeel van de groep normaal gesproken niet goed mee uit de voeten kan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten