EM Products GCV

Webdesign, maatwerk, software bouwsector, horeca enz....
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-01-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Em-e-commerce, Emwebhosting, Emwebdesign en Emvastgoed-bouwsoftware zijn allemaal onderdelen van EM Products GCV. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van websites, consulting en software voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Wij richten ook ons op startente ondernemers.

Altijd al gedacht aan een website op het internet? Maar u weet niet hoe? Of het ontbreekt u aan kennis en tijd dan maken wij een website op maat voor een scherpe prijs.

Voor we aan een project beginnen komen we graag vrijblijvend en vertrouwelijk naar u luisteren om het commercieel potentieel van uw e-commerce project te analyseren. Wij geven u onze evaluatie van de noodzakelijke tijd en middelen om uw e-business project winstgevend te krijgen. Indien we denken dat slaagkans van uw e-commerce project laag is, leggen we u precies uit waarom.

Wij leveren software calculatieprogamma in Belgie namelijk het programma Calculatie - Pro + dat geschikt is voor bijna alle sectoren van de bouw. Wij zijn actief in de regio's Turnhout, Antwerpen, Kempen, Oost - en West Vlaanderen en Limburg

Bent U actief in de vastgoedsector of u baat een hotel, Bed & Breakfast of u bent een Makelaar of een Bouwpromotor of u heeft een bouwbedrijf die zich ook richt op de verkoop en of verhuur van woningen en of appartementen ? Dan is een website vaak om uw activiteiten te ondersteunen. Wat U nodig heeft is een vastgoedwebsite waarop potentiƫle klanten uw aanbod aan vastgoed, zowel te koop als te huur, kunnen consulteren. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat U zelf eenvoudig vastgoed kan toevoegen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten