Duits Perfect

Duitse en Engelse vertalingen
Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-12-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vertaalbureau Engels & Duits Perfect. Vertalen vanaf EU 0,08 per woord. Goede referenties.

Door onze werkwijze kunnen wij vertalen vanaf € 0,08 per woord. Onze uitstekende referenties gingen u voor. Om u te overtuigen maken wij graag een vrijblijvende proefvertaling.

Onze Werkwijze
Al onze vertalingen worden gemaakt door een talentvolle beginnende Duitse of Nederlandse vertaler (native speakers) die de nuances van hun moedertaal door en door kennen en goed thuis zijn in het vakgebied waarop de bronteksten betrekking hebben. De proeflezing en de zo nodige verbeteringen worden gemaakt door een streng geselecteerde ervaren Nederlandse of Duitse vertaler met een bewezen staat van dienst. Omdat de beginnende vertalers goedkoper zijn en Vertaalbureau Duits Perfect lage overheadkosten heeft kunnen wij een uitstekende kwaliteit bieden tegen de prijs in de offerte.

Vertaalbureau Duits Perfect
Vertaalbureau Duits Perfect is opgericht in 2005 en is gevestigd in Enschede nabij de Duitse grens. Wij hebben ons gefocust op de Duitse en Nederlandse taal en vele vakgebieden. Op dit moment beschikken we over 2 operationele medewerkers, 8 beginnende Duitse vertalers, 7 ervaren Duitse vertalers, 4 beginnende Nederlandse vertalers en 2 ervaren Nederlandse vertalers. Door onze vergaande automatisering kan Duits Perfect opdrachten snel en secuur plaatsen bij de juiste vertalers. Het vertaalproces, de vorderingen en de kwaliteit worden gemonitord door de vaste medewerkers. Tevens verzorgen zij het klant contact. De klanten van Duits Perfect zijn bedrijven van groot tot klein. Van reclame bureau tot Lab on a chip company en van drukkerij tot webshop.

Vertaalbureau Engels Perfect
Dit vertaalbureau werkt sinds 2006 volgens het bewezen concept van Duits Perfect.

Contact
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

www.duitsperfect.nl
www.engelsperfect.nl

Emmastraat 119
7513 BB
Enschede

Tel

+31 (0)53 - 8529 052

Fax

3184 8327 424

E-mail

info@duitsperfect.nl

KvK nummer

08158487

Btw nummer

NL1985.19.655.B01


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten