Eneco

Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-08-2010
Opdrachten
70
Laatste opdracht
08-05-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze missie
Als Eneco-medewerker werk je bij een ambitieus bedrijf. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van duurzaam opgewekte energie en willen een leidende positie innemen in Noordwest-Europa. Wat ons drijft? Een grote maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Eneco wil in Noordwest-Europa de meest toekomstgerichte energiedienstverlener zijn. Betrokken, uitgesproken en daadkrachtig bouwen we aan een duurzame toekomst. Een toekomst met betaalbare energie voor iedereen. We willen een inspiratiebron zijn voor anderen door te laten zien dat een snelle transitie van fossiele naar duurzame energie technisch mogelijk en rendabel is.

Investeren in mensen
Eneco is succesvol omdat we innoveren en investeren. In technologie, maar zeker ook in mensen. Bij Eneco zien we wie je bent, wat je wil en wat je kan. En daar hoort een passende beloning bij. Bij Eneco hebben we hart voor duurzaamheid en ieder levert daar een bijdrage aan. Mooi en belangrijk werk.

Samen maken we het waar
Je houdt je bij Eneco bezig met geavanceerde technologie en handel op het scherpst van de snede. Ook het accuraat te woord staan van klanten en een goed onderhoud van onze assets is cruciaal. Want kwaliteit zit 'm in de details en samen maken we het verschil. Om de ambities van Eneco én jouw persoonlijke doelen te realiseren.

Eneco: volledig duurzaam in 2030

Eneco stelt zich een concreet doel: volledige duurzame energievoorziening in 2030. Waar anderen vooral spreken over een schonere toekomst, gaan wij er echt mee aan de slag.

Wat betekent dit voor medewerkers?
Voor medewerkers betekent onze visie inhoudelijk uitdagend werk. Enerzijds komen we nog dichter bij onze klanten te staan in gezamenlijke projecten. Anderzijds kunnen medewerkers hun eigen horizn verbreden in onze (internationale) duurzame projecten.

Kortom: Eneco staat voor Duurzaam, Decentraal en Samen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten