ENTER Embedded BV

ENTER Embedded BV

Technisch/wetenschappelijke Software Ontwikkeling
5692EB Son (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-09-2011
Opdrachten
25
Laatste opdracht
07-07-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ENTER is dé hoogwaardige dienstverlener binnen de hightech industrie die klanten helpt een blijvende voorsprong op te bouwen. Onze competenties zijn ondergebracht in een zestal business units. Heb jij een passie voor de hightech wereld en wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken aan uitdagende projecten voor innovatieve klanten.

Specialisatie en expertise

De BU Embedded levert klantspecifieke oplossingen op het gebied van technische kennis en capaciteit binnen het werkveld technische automatisering. Tot onze opdrachtgevers behoren OEM’ers, machinebouwers, productontwikkelaars en system integratoren, actief in de machinebouw, medische systemen, consumentenelektronica, automotive, maritieme-, transport- & handlingsystemen en oil & gas.

ENTER beschikt zowel over ervaren Architecten als startende Software Engineers. Allemaal met gedegen kennis van software engineering en passie voor hun vak. Het opleidingsniveau is HBO, WO of PhD. Onze medewerkers vervullen de rol van bijvoorbeeld Programmeur, Designer, Tester of Architect. Andere rollen zijn die van Project Manager, Scrum Master, Integrator, Release Coördinator en Configuration Manager.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten