Pieter-Bas Kimmel

PHP ontwikkeling, portals, webapplicaties
Nijmegen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-07-2005
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij maken graag ruimte voor interessante projecten!

Bedrijfsprofiel

EntiQ BV is opgericht in 2004 en richt zich op de technische realisatie van Internet gerelateerde toepassingen.

Wij ontwikkelen de techniek achter portals en webapplicaties. Onze focus ligt op integratie: het koppelen van mensen, processen en systemen. Hiervoor zetten wij onze eigen innovatieve EntiQ Integratie Server (EIS) in.

EntiQ ziet een toekomst waarin mensen optimaal met elkaar communiceren. Een toekomst waarin informatie, diensten en producten worden uitgewisseld met de snelheid van het licht. Een toekomst waarin ons handelen niet beperkt wordt door afstand, taal of cultuur. Waar ondernemen slechts begrensd wordt door onze eigen fantasie.

Wij willen meebouwen aan deze toekomst door te werken aan integratie. Integratie van mensen, processen en systemen. De producten van EntiQ zijn erop gericht deze integratie tot stand te brengen.

Producten en oplossingen

Algemeen

EntiQ levert producten en oplossingen die u tijd en geld besparen. Wij ontwikkelen maatwerk en standaardpakketten op het gebied van portals en applicaties. Onze focus ligt hierbij op integratie; het koppelen van mensen, processen en systemen. Integratie zorgt voor een hogere productie tegen lagere kosten en minder werk. Een geïntegreerd bedrijf functioneert optimaal. En daarmee houdt u tijd over om andere dingen te doen...

Portals

Een portal vormt de toegangspoort tot uw bedrijf op het Internet. Het is de plek waar uw klanten, partners en leveranciers terecht kunnen om zaken met u te doen. Op een portal kunt u rechtstreeks producten, diensten en informatie aanbieden vanuit de kern van uw bedrijf.

Door uw portal te koppelen met interne applicaties, bestaand of nieuw, weet u zeker dat uw klanten altijd beschikken over de laatste informatie. Uw relaties staan nooit meer voor een dichte deur. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week kan men online zaken met u doen.

Website, Extranet, E-marketing, Webshop

Applicaties

Een Applicatie van EntiQ zorgt dat uw medewerkers efficiënter kunnen werken en communiceren. Daarbij geeft de applicatie u inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming; met een muisklik heeft u inzicht in bijvoorbeeld uw verkoopcijfers, de status van een order of de contacten die uw bedrijf met een klant heeft gehad.

Applicaties van EntiQ zijn altijd te bereiken via uw bedrijfsnetwerk en/of het Internet. Dit betekent dat u niets hoeft te installeren en toch altijd en overal toegang hebt.

Onze applicaties draaien op de EntiQ Integratie Server. Deze server stelt ons in staat om koppelingen te maken met uw bestaande bedrijfsapplicaties. Investeringen uit het verleden blijven dus overeind. Ook maakt de integratieserver het mogelijk om, door middel van een portal, geautomatiseerd zaken te doen met klanten, partners en leveranciers.

Webapplicatie, Intranet, Volgsysteem, Mgt. Informatie

Integratie

Integratie gaat over het koppelen van mensen, processen en systemen. De doelstelling hierbij is het vergroten van de productie tegen lagere kosten en minder werk. Het kan precies die meerwaarde bieden die uw bedrijf nodig heeft. Of het nu gaat om het vergroten van kwaliteit of kwantiteit, snelheid of precisie. Met de EntiQ Integratie Server kunt u optimalisaties toepassen, precies daar waar uw bedrijf dat nodig heeft.

E-Business, EAI, B2B en B2C

PHP Competence Center

PHP is een van de meest gebruikte scriptingtalen op het Internet. Applicaties op basis van PHP zijn op vrijwel iedere webserver te draaien. De kosten van ontwikkeling en hosting zijn relatief laag. PHP is snel, stabiel en veilig.

Het PHP Competence Center van EntiQ biedt expertise op het gebied van PHP ontwikkeling. Wij kunnen u werk uit handen nemen: van eenvoudige deeltaken tot complexe trajecten.
EntiQ bouwt met het oog op de toekomst: onderhoudbaar, uitbreidbaar en overzichtelijk. Onze ervaren professionals werken tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij ontwikkelen veelal inhouse, maar op uw verzoek ook op locatie.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op nemen voor aanvullende informatie.

Portfolio

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal projecten die we gerealiseerd hebben. Voor alle projecten geldt dat er gebruik gemaakt is van de volgende technieken: PHP/MySQL EIS

Elektronicafabrikant – Marketing IT Questionnaire
Doel: Het afnemen van een enquête bij alle marketing directeuren van de verschillende business units van de klant. Omdat het een zeer uitgebreide enquête betrof moest men in staat zijn om, verspreid over meerdere keren, de enquête in te vullen.

Link: Niet toegankelijk

Meubelgroothandel Dealer Sales Information en Websites
Doel: Uitgebreide productinformatie voor dealers (DSI) en productinformatie voor klanten (websites). In het DSI systeem kan virtueel door de folders van de klant gebladerd worden. Hierbij kan een meubel in verschillende uitvoeringen worden bekeken. Ook zijn omschrijvingen, afmetingen en prijzen op te vragen. De klant kan het systeem zelf onderhouden via een beheersinterface waarin meubels kunnen worden toegevoegd en bewerkt.

Daarnaast zijn twee websites ontwikkeld op basis van Typo3. De informatie op de sites wordt via een plugin rechtstreeks uit het dealersysteem gehaald.

Link: DSI Niet toegankelijk

Stichting Tendens - Boekingsapplicatie
Doel: Webbased Applicatie voor de interne organisatie van Stichting Tendens. Faciliteert o.a. de registratie en afhandeling van boekingen, klantgegevens, reizen, facturatie en correspondentie.

Link: Niet toegankelijk

Narrow-casting

Doel: Typo3 website en restricted area met approval tool en ftp-koppeling.

Omschrijving website: Een marketing site in typo3 geïmplementeerd. Geen bijzondere koppelingen of features
Omschrijving restricted area: De restricted area is een beschermde omgeving waarin klanten en medewerkers van ON kunnen inloggen om media bestanden uit te wisselen en goed te keuren.

Voor de uitwisseling van bestanden is de ftp-tool waarmee via een browser bestanden geup-en-download kunnen worden naar een ftp-server. De approval bevat een interface om projecten mee te beheren en om media die goedgekeurd dient te worden mee te uploaden. Klanten kunnen deze media (filmpjes, afbeeldingen, muziek) previewen in hun browser of downloaden en er via de tool over discussiëren met de klant waarna de media uiteindelijk goed- of afgekeurd worden.

VCSGroup

Doel

Website en Vacaturedatabase

Link

www.visioncs.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten