Eddy Chevalier

Projectleiding en advies in mediatechnologie en crossmedia projecten
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-12-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De wereld van crossmedia publishing bestaat steeds meer uit zelfstandig werkende specialisten die door de ontwikkeling van technologie en communicatie-infrastructuren geen specifieke fysieke werklocatie meer nodig hebben.

Daarbij willen creatieve en technische specialisten vaak creatief en technisch bezig zijn en bij voorkeur zo min mogelijk te maken hebben met het management en de documentatie van de projecten waaraan zij werken. Ik heb bewezen daar juist wel sterk in te zijn en kan prima de vertaling maken van de communicatiedoelstellingen van mijn opdrachtgevers naar de juiste aanpak en de juiste kanalen om dat te doen.

Ik bied mijn expertise en inzet op projectbasis aan onder de naam EQworks. Vanuit die positie werk ik samen met een netwerk van technische en creatieve specialisten.

Het werkgebied bestaat uit

  • Projectleiding en uitvoerende productie bij AVTV productie, webapplicatie ontwikkeling, IPTV, internet televisie en narrowcasting projecten.

  • Advies in de toepassing van mediatechnologie, zowel vanuit een technisch als inhoudelijk oogpunt.

  • Ontwikkelingen van en ondersteuning in vernieuwende crossmedia concepten

In de ruim 25 jaar dat ik werkzaam ben in de televisie en mediacommunicatie branche heb ik, behalve een grote expertise, ook een groot netwerk opgebouwd wat bestaat uit specialisten in techniek, inhoud en design. Denk daarbij aan leveranciers van technische faciliteiten en personeel, maar ook uit zelfstandig werkende professionals op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, camera, geluid, etc.

Ik fungeert als adviseur en hoofdaannemer voor mijn opdrachtgevers en als intermediair
voor mijn creatieve en technische achterban. Daarnaast heb ik gedegen kennis van innovatieve media-applicaties die kunnen worden ingezet om de doelstellingen van mijn opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk te behalen. Samen met de specialisten in mijn netwerk beheer ik de projecten binnen een virtuele omgeving op het web.

Dit scheelt kosten, waar mijn opdrachtgevers van profiteren. Maar veel belangrijker, ik kan de juiste
technologie en de juiste mensen bij de specifieke opdrachten plaatsen. En dat verhoogt de kwaliteit.
Ik ben zeer gemotiveerd om als projectleider/uitvoerend producent een team aan te sturen en samen met het team en de opdrachtgever inhoudelijk de juiste koers uit te zetten (of te volgen…). Daarbij ben ik prima in staat om een correcte begroting op te stellen en een budget te beheren.

De portfolio van mij en mijn partners is omvangrijk. Voorbeelden wil ik het liefst persoonlijk
presenteren, zodat ik iets kan laten zien wat aansluit bij de doelstellingen van de potentiële
opdrachtgever.

Ik maak graag een geheel vrijblijvende afspraak om verder toelichting te geven en bestaand
werk en toepassingen te demonstreren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten