New Day at Work

Software Development
Bunschoten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-07-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
02-11-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Na jarenlang bij verschillende Microsoft partners gewerkt te hebben ben samen met een oud collega begonnen met een nieuw software bedrijf, onder de naam New Day at Work.

New Day at Work is een business app, onstaan uit frustatie over niet werkende dure bedrijfs software. Waar New Day at Work kleine bedrijven ondersteunt van klantcontact tot en met factuur met een geheel online software product wat draait in Windows Azure.

Na de start van New Day at Work spraken wij verschillende bedrijven over onze manier van software ontwikkelen. Door onze focus op gebruiksgemak, interaction design en goede ontwikkelaars. Vervolgens werd ons gevraagd of we die bedrijven ook konden helpen qua software ontwikkeling.

Belangrijkste verschil van ons is dat wij projecten aannemen voor een vaste prijs. Daarmee dus kwaliteits garantie bieden en verantwoordelijk nemen voor onze beloftes. Iets wat ik veel miste in de huidige markt. Momenteel worden we vooral benaderd als er snel capaciteit nodig is om een project op te pakken.

Als full-service development partner, richten wij ons voornamelijk op Microsoft technologieen. Richtprijs is € 50 per uur. Meestal voeren we de projecten uit voor een vaste project prijs, zodat jou klant weet waar je aan toe bent, maar dan is dit uurtarief de basis van de calculatie. Hierin zie ik de samenwerking ook heel duidelijk als een partnership om samen projecten succesvol af te ronden, waarin wij verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat en samen meer projecten kunnen draaien.

Projecten die wij nu uitvoeren zijn voornamelijk Dynamics AX, CRM en SharePoint. Waar de meeste projecten een combinatie zijn van SharePoint en Dynamics CRM of SharePoint en Dynamics AX. Daarnaast ontwikkelen we ook steeds meer mobile apps op basis van business applicaties. Zowel van custom applicaties als op basis van Microsoft SharePoint en Dynamics.
Om die reden zeggen wij ook: als full service development partner, levert u de opdracht en wij het resultaat voor een vaste prijs!

Specialisatie en expertise

SharePoint, Dynamics CRM, Dynamics AX, Dynamics NAV, Microsoft Silverlight, Windows Azure, Mobile Development


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten