Ernst de Haan

Ernst de Haan

Web front- en back-ends, van architectuur via grafisch ontwerp tot implemen
Driebergen (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-03-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ernst de Haan heeft ruim 10 jaar ervaring in de IT, in diverse rollen, variërend van R&D ontwikkelaar tot teamleider en chief architect bij een grote ISP. Hij is werkzaam geweest in de ISP- en telecommunicatie-sector en in de financiële dienstverlening.

Zijn competenties zijn onder meer technische kennis en inzicht, het vermogen complexe uitdagingen terug te brengen tot de essentie en te visualiseren en de gedrevenheid om kwaliteit op te leveren. Daarnaast communicatie met zowel technici (ontwikkelaars/beheerders) als management en het stimuleren van binding (binnen een team, tussen afdelingen, etc.)

Hij voelt zich met name op zijn plaats in een leidinggevende of coördinerende functie binnen een complexe technische omgeving. Daarnaast heeft hij ook de kennis en competenties in huis om zelfstandig complete websites op te zetten, inclusief interactie-ontwerp, grafische vormgeving, HTML, CSS, JavaScript, etc.

Hij heeft diepgaande kennis van onder meer Java, UNIX, het HTTP protocol, web-accessibility, verschillen tussen browsers en CSS 2.1.

Voor voorbeelden van door hem ontwikkelde websites, zie


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten