Erol Kucuk

ICT
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Xellence is sinds de oprichting in 2007, werkzaam geweest in SAP HCM en e-HRM en heeft diverse projecten voltooid. Dankzij onze ruime ervaring en expertise in SAP HCM, kunnen wij u helpen bij het slagen van uw projecten.

Ons team bestaat uit een netwerk van geselecteerde senior SAP HCM consultants die beschikken over minimaal 10 jaar aantoonbare praktijkervaring. Onze consultants hebben expertise in diverse marktsegmenten. Hierdoor zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers de juiste SAP HCM Consultants aan te leveren.

Onze dienstverlening bestaat uit SAP HCM en e-HRM Consultancy, Projecten, Testen, Beheer en Opleidingen.

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Specialisatie en expertise

Xellence heeft jarenlange ervaring in SAP Human Capital Management (SAP HCM). Bij grote toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven zijn SAP HCM projecten uitgevoerd. Xellence is verantwoordelijk geweest voor het opleveren van SAP projecten (ontwerp, realisatie, implementatie), het opstellen van blauwdrukken en functioneel ontwerpen, resourcing en implementaties, overdracht beheerorganisatie, testen, conversies en trainingen.

Xellence heeft ervaring in diverse marktsegmenten zoals: Industie, Banking, Energy, Overheid, Onderwijs etc.

Xellence onderscheidt zich van andere organisaties door de focus te leggen op kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten