AlphaBanking

tijdelijke opdrachten
Liessel (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-02-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
27-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Alpha is gespecialiseerd in financieel-economische en administratieve dienstverlening in de vorm van detachering, interim-management, projecten en financiële dienstverlening

Alpha beschikt hiervoor over een groot aantal gekwalificeerde en gemotiveerde professionals, die direct inzetbaar zijn en direct toegevoegde waarde leveren.

Alpha wil voorop lopen met een eigen persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak. Uitgaande van uw specifieke vragen en wensen leveren wij de meest optimale en inventieve maatwerkoplossing voor u.

De financiële organisatie is al jaar en dag ons werkterrein. Met werkende oplossingen, kennis van de markt en met een uitstekende prijs/prestatieverhouding is Alpha de ideale partner voor haar opdrachtgevers.

Alpha hecht waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie op de lange termijn met haar opdrachtgevers. Iedere organisatie is namelijk uniek.
Zo kunnen wij uw specifieke wensen en eisen goed in kaart brengen en zijn wij zodoende in staat om u meer te bieden dan alleen de gebruikelijk e standaard oplossingen.

De werkwijze typeert zich door de hands-on mentaliteit die binnen Alpha voorop staat.
Wij pakken het probleem concreet aan en begeleiden u totdat de oplossing is gerealiseerd. Onze uitdaging hierbij is de verwachting van de opdrachtgever waar te maken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten