Electronics & Telematics bv

Technisch handels bedrijf
Rijswijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-05-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-05-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ben jij die praktijkgerichte en ervaren SAP Business One specialist? Kom dan nu Electronics & Telematics in Rijswijk helpen!

Electronics & Telematics bv, gevestigd in Rijswijk (ZH), importeert en distribueert innovatieve en professionele bekabelingcomponenten en -oplossingen voor de BNL tele- en datacommunicatie en de elektronica markt. Bij Electronics & Telematics is advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continu naar “best in class in haar totale performance en heeft een uitstekende staat van dienst. Meer informatie over ons vind je op www.etconnect.biz.
Electronics & Telematics levert o.a. aan telecom operators, grote ICT eindgebruikers, leveranciers van apparatuur, fabrikanten van (elektronica) apparatuur en installatiebedrijven.
Per 1 januari 2010 is ons nieuwe SAP BO systeem operationeel en zijn er nog veel zaken te doen om het software pakket beter naar onze processen in te richten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten