ET Projects bv

Geluidsbeheersing, infratechniek, nooddeuren
3543AB Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-10-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ET Projects: een gekwalificeerd- en gemotiveerd team die oplossingsgericht denkt. Ons team zet problemen om in oplossingen, en een visie in realiteit met altijd de wensen van de klant voorop. Op deze manier voeren wij onze projecten uit.

Ons team is altijd bereid snel met een oplossing te komen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en infratechniek weet u zeker dat u een eerste klas dienst of product krijgt.

Lawaaibeheersing en geluidsisolatie worden steeds belangrijker in Nederland en de rest van de wereld. Zowel op arbo-gebied als op milieugebied. De eisen vanuit de verschillende overheden worden steeds strenger voor geluidsisolatie, waardoor er maatregelen getroffen dienen te worden. Daarnaast is het om verschillende redenen belangrijk om werknemers niet overmatig bloot te stellen aan geluidshinder, dit kan ten koste gaan van de gezondheid van werknemers en de arbeidsproductiviteit van uw onderneming.

Vanwege de korte lijnen en betrokkenheid binnen het bedrijf en medewerkers met vaste specialisaties kunnen wij u en uw project de gehele weg begeleiden.

Specialisatie en expertise

ET Projects is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse infra werkzaamheden & projecten. Het ontwerpen, produceren, leveren en/of monteren in de volgende werkvlakken:

Geluidsoplossingen in de industrie
Geluidsoplossingen in de energiesector
Geluidsoplossingen in de productie
Geluidsoplossingen in de infratechniek
Geluidsoplossingen in grote ruimten
Speciale deuren voor iedere situatie
Oplossingen voor bekabeling (bv mantelbuizen en kabelgoten vaak in RVS)
Openbare verlichting en portalen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten