ETTU

Microsoft SharePoint specialist
Gouda (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-05-2007
Opdrachten
52
Laatste opdracht
06-09-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ETTU is Gold Partner van Microsoft en staat voor innovatieve projecten voor vooruitstrevende klanten.
Wij zijn een organisatie van inmiddels bijna 4 jaar oud en tellen 40 professionals. ETTU wordt gestuurd door een aantal zeer ervaren managers met elk meer dan 16 jaar ervaring in de ICT markt.

ETTU is specialist, productleader, op het gebied van Microsoft. Intern werken wij projectmatig op twee gebieden te weten; MS SharePoint en MS .Net ontwikkeling met een specialisme op mobiele applicaties.

Onze SharePoint expertise is zeer breed, dit varieert van infrastructuur specialisten tot business consultants.
Onze Infrastructuur Specialisten doen o.a. Farm Health checks, advisering, begeleiding & trainingen m.b.t. nieuwe MOSS 2007 platform infrastructuur en het volledig beheer van uw MOSS omgeving(intranet en website). Oplossen van calls die gerelateerd zijn aan de SharePoint omgeving; vragen omtrent onderhoud sites, toegangverzoeken, problemen met rapporten, workflows etc.
Onze SharePoint Consultants zijn verantwoordelijk voor het opzetten van Portals dmv MOSS 2007, zowel functioneel als het design. Denk hierbij aan Content Types, Grafisch Design, Connecte Dataviews (XSLT), Sharepoint Forms, CAML, Calculated Sitecolumns, Master Pages, Page Layouts.
Voor advisering mbt het gebruik van het MOSS Platform; portaal, website etc. Maken van Functioneel en technisch ontwerpen en projectleiding/management, dan kunt u terecht bij onze Business Consultants.

Indien je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via 0182 - 68 60 00


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten