WF Mans

Adviseren en verkopen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-09-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kozijnengilde is Uw Nederlandse Kunststof Kozijnen Specialist op gebied van woningverbetering. Investeren in het Duitse Hoogwaardige Thyssen Inoutic Profiel betekent dat U veel tijd en geld bespaart aan onderhoud en tevens draagt dit bij tot een hogere verkoopwaarde van Uw woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring op de particuliere markt heeft u een uitgebreide keuze uit ons assortiment kunststof gevelelementen en staat Kozijnengilde bekend om zijn snelle en unieke dienstverlening. U heeft bij Kozijnengilde, leverancier van het Duitse Thyssen Inoutic Profiel een ruime keuze uit kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien en dakkapellen.

Kozijnengilde heeft alles in eigen beheer: van een vrijblijvende afspraak, gratis advies op maat, vakkundige monteurs, eigen service afdeling tot een schone eindoplevering. De Duitse Kunststof Kozijnen van het Thyssen Inoutic Profiel zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste Duitse normen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten